Hae

torstai 28. huhtikuuta 2016

Marsujen kansio ja yhteisruokailu-kuvia

Meillä on marsujen hoitovihko ja marsujen kansio. Marsujen hoitovihkosta olen tehnyt aikaisemmin postauksen ja siitä voi lukea täältä. Marsujen kansio on normikokoinen kansio, johon mahtuu A4-kokoisia sivuja ja siinä on seuraavia asioita:

- marsujen lääkkeitten pakkausselosteita

- eläinlääkärin kuitteja ja hoito-ohjeita

- apteekin kuitteja marsujen lääkkeiden hankinnasta

- marsujen tarvikkeisiin liittyen nettikauppojen lähetyslistoja ja kuitteja maksuista

- sallitut, satunnaiset ja kielletyt ruuat marsuille (tulostettu marsut.net-keskusteluryhmästä)

- marsun terveyden- ja sairaudenhoito (tulostettu erillisiä aiheita sivulta Eksoottisten lemmikkieläinten terveyden- ja sairaudenhoito: ohjeita omistajille) Tämän sivuston papereiden yhteyteen olen kirjoittanut myös keskustelupalstoilla esiin tulleita asioita esim. eri valmisteista, joita käytetään marsujen sairauksien hoidossa.

- virikkeiden ja häkkien koontiohjeita

- itse tehty vertailusivu siitä, että mitä syyrian hamsteri, marsu, gerbiili ja chinchilla tarvitsee aloitushankinnoiksi (nämä eläinlajit olivat niitä, joiden joukosta päädyimme sitten marsuihin)

- asiaa majoituksesta, perushoidosta, ruokinnasta ja terveydenhuollosta (tulostettu erillisiä aiheita sivulta http://marsuyhdistys.net )

- laaja kuvaus marsuista ja niiden hoidosta (tulostettu erillisiä aiheita sivulta Murmelin marsula)

Kokonaan en ole noita sivustoja tulostanut, niistähän olisi saanut kirjan. Olen tulostanut vain tärkeimpiä ja kiinnostavimpia aiheita. Kopioin ensin tietyn aihealueen Wordiin ja tulostan sieltä. Näin tulostettavaan tekstiin ei tule mitään ylimääräistä, vaan ainoastaan haluamani tekstit ja kuvat. Pitäisikin taas lukea kansiosta muistinvirkistykseksi noita asioita.

Marsut ruokailevat usein yhdessä. Tässä on muutamia kuvia siitä.

Robin ja Hugo heinäkorin kimpussa.


Tässä ollaan yhteistuumin tyhjentämässä heinähäkkiä.


Välillä siirryttiin porkkanoille.


Sitten taas heinän syöntiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti