Hae

lauantai 22. elokuuta 2015

Jäähyllä

Eilen illalla marsuilla on taas sellainen tilanne, että Robin jahtasi pienempää Hugoa oikein urakalla. Tosin Hugokin aivan kuin ärsyttää Robinia jatkamaan - jos Robin lopettaa jahtaamisen, niin Hugo alkaa seurata sitä ja asettuu aivan kuin näytille, että aja nyt takaa. Lopulta päädyimme taas erottamaan ne väliritilän avulla puoleksi tunniksi. Sen jälkeen otimme kummankin vuorollaan häkistä syliin "jäähylle". Nukkumaan mennessä tilanne oli jo se, että ne saattoi jättää turvallisin mielin häkkiyhdistelmään ilman väliaitaa.

Uusia haavoja ei ole kummallekaan tullut ja väliaikaisella erottamisella pyrimme siihen, ettei tulekaan. Yleensähän marsujen väleihin ei saisi puuttua, mutta olemme huomanneet, että väliaikainen erottaminen auttaa tunteiden jäähtymiseen ja sen jälkeen ne ovat taas leppoisasti keskenään.

Tässä on Hugo, 4 kk ja 800 g, jäähyllä.


Tässä on lauantaipäivän kuvia, jossa näkyy hieman poikien kokoeroa. Hugolla on vielä tavoiteltavana 500 g, ennenkuin se on Robinin (1 kg 300 g) painoinen. Se toteutuu ehkä puolen vuoden aikana (jos koskaan), ja sitä odotan kuin kuuta nousevaa. Kun painoero tasaantuu, niin ehkä jahtaaminenkin loppuu.



Tosin jos ne tulevat saman painoisiksi, niin voi tulla uudenlaisia tappeluita häkkiyhdistelmän herruudesta. Rudi oli aikuisiässä aina hieman painavampi, kuin Robin, ja siitä huolimatta Robin oli se hallitseva osapuoli. Saa nähdä, miten käy, kun Hugo kasvaa tuosta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti